Intelligent Logistics

Alles om ons heen verandert. Continu. Dit geldt zeker voor de logistieke functies.  De logistiekelingen van deze tijd zien zich geconfronteerd met zaken als:

  • Hoe ondersteunen we de groei van ons bedrijf
  • We zijn alleen maar bezig met het oplossen van actuele problemen en hebben geen tijd om bezig te zijn met onze (logistieke) toekomst
  • Versimpelen van operationele processen
  • Real time inzicht in voorraad
  • Digitale transformatie die leidt tot andere klantvragen

Om deze uitdagingen te adresseren heeft McCoy het Intelligent Logistics pakket ontwikkeld. Dit pakket combineert de Extended Warehouse Management oplossing van SAP met best practices en real-time analytics van McCoy. Hierdoor kunnen we snel resultaat boeken. Onze klanten die IL hebben ingevoerd melden een enorme vooruitgang in logistieke- en ketenoptimalisatie.

McCoy heeft een aanpak waarbij we in zeer korte tijd voor jou het IL-pakket inzetten voor eigen gebruik. En overtuigd te raken van de toegevoegde waarde die IL ook voor jouw organisatie brengt.

En het allermooiste? De proefrit is ‘as real as it gets’, dus met echte data en processen.

Wil je meer weten over Intelligent Logistics, schrijf je dan hier in voor het event op 14 maart op een unieke locatie of contacteer Bart voor een afspraak op 06 11006899


Think Logistics, Think McCoy.