McAdemy Altijd leren

De McAdemy is McCoy’s interne opleidingsinstituut. Met trainers van buiten én interne mensen zorgen we voor een curriculum dat zowel de harde als de zachte kanten van het consultant zijn traint en verbetert. We vinden beide namelijk even belangrijk! Kennisdeling zit in ons DNA: Ook onze klanten en andere Friends of McCoy zijn van harte welkom op onze McAdemy’s. Jezelf continu uitdagen en verbeteren is iets dat we graag delen. Schrijf je in voor onderstaande trainingen.

McAdemy @ Home

In deze bijzondere tijd, waarin iedereen veelal thuis aan het werken is, hebben we besloten om de trainingen en kennissessies in onze McAdemy thuis aan te bieden en voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom introduceren we McAdemy @ Home. We bieden elke donderdagmiddag om 16:00 een webinar aan. Je vindt de webinars hieronder in het trainingen-overzicht terug. Klik op een training voor meer informatie en inschrijven.

Mixed Architecture
3 september 2020 17:30

Mixed Architecture

HANA en Business Warehouse, vaak zijn het gescheiden werelden. Maar hoe benut je nu juist elkaars krachten? Tijdens deze ...

Schrijf je in