Overstappen naar SAP S/4HANA? Dat gaat makkelijker dan je denkt

Een groot software-migratietraject naar een nieuw ERP-systeem. De algemene opvatting is dat het geld kost, langt duurt, nogal wat vraagt van je organisatie en je wil eigenlijk je gedane investeringen in specifiek maatwerk niet kwijt. Voor veel bedrijven voelt - door eerdere ervaringen - de overstap naar SAP S/4HANA als een hoofdpijndossier. Maar, is dat gevoel wel terecht? Hoe overtuig je de rest van je organisatie - en jezelf - dat het wél een goed idee is om een nieuw ERP-systeem te adopteren? Sterker nog: hoe overtuig je anderen dat het een 💯 idee is?

 

Overstappen naar een nieuw ERP op een praktische en eenvoudige manier

Vergeet die doemscenario’s van eindeloos testen, foutieve datamigraties, bakken met geld en lange doorlooptijden. Migreren kan namelijk eenvoudiger dan je denkt. Met de top 100 beste consultants in dienst, heeft McCoy de juiste kennis en ervaring in huis om jouw overstap met behulp van creativiteit en innovatiekracht, simpel en praktisch op te lossen. 

 

Migreren naar S/4HANA zonder disruptie

Overstappen naar SAP S/4HANA op een manier die precies bij je past: McCoy’s Smart Re-Use™ aanpak is een bewezen integrale methode waarbij we per klant bekijken hoe een overstap naar S/4HANA het beste kan worden vormgegeven. Stap voor stap brengen we jouw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen in kaart. Daarbij is het uitgangspunt praktische innovatie: we benutten onze kennis van en ervaring met succescases ten volle, behouden je bruikbare maatwerk en maken aanwezige slimme functionaliteiten nog waardevoller voor je business. Zo werken we samen met jou aan een snelle en succesvolle migratie naar een up-to-date innovatief ERP-systeem dat op een lijn zit met je bedrijfsprocessen. Zonder grote disruptie.