De meest gedreven en resultaatgerichte
SAP experts van Nederland en België.

Bekijk onze 150 collega's
Image Description

HR-Xperience

Human Resources

Het HrX team binnen McCoy is opgericht vanuit de gedachte “het kan ook anders”. Zowel Thomas Hendrickx als Amber Smeulders geloven in de trend om naast Data Driven HR ook meer te focussen op Employee Experience. Het centraal stellen van de Employee Experience bij de inrichting van HR-processen, is het fundament van het McCoy HR-Xperience team. Inmiddels bestaat het team uit HR- en SuccessFactors specialisten en iedereen staat achter de gedachte: “More than HR & IT”. Onze filosofie is een digitale HR-transformatie doormiddel van Experience i.p.v. alleen SuccessFactors implementeren.

Onze consultants brengen sterke HR-business kennis mee alsmede jarenlange ervaring in SAP SuccessFactors. Samenwerking en verbinding creëren om daarbij een Fit-for-the-Future HR-organisatie neer te zetten, is het hetgeen wat ons drijft. Deze passie in combinatie met plezier in ons werk, is kenmerkend voor ons team.

Wil je nader kennis maken met ons HR-Transformatie Team? Neem dan contact op met Amber (06 25122601) of Thomas (06 27328642)


Hilke Kuijpers
Marco van Doveren
Rick Daams
Marieke Pullen
Wessel Verheijen
Mario Roovers
Iris van der Wal
Ruud Zandbergen
Ruben van der Poel
Kris van Brouwershaven
Maarten Mom
Sijme Geurts
Jasper de Groot
Jens Snuverink
Ruth Leijten
Thomas Hendrickx
Amber Smeulders
Bobby Bronkhorst
Laurens Verwoest
Roel van Bommel