De meest gedreven en resultaatgerichte
SAP experts van Nederland en België.

Bekijk onze 150 collega's
Image Description

Supply Chain Management

Intelligent operations

Onze ambitie

In een tijd waarin de focus meer komt te liggen op een leefbare wereld voor mens en dier gaat het niet alleen meer om de keiharde euro’s, maar ook om de voetafdruk die bedrijven willen innemen. Daarom is onze ambitie: Verbinden, Samenwerken en Optimaliseren van logistieke processen naar ‘Intelligent Operations’.

Kloppend hart

Om de kracht van S/4HANA intelligent in te zetten is er nog een cruciaal element, namelijk bedrijfs- en proceskennis, oftewel “More than IT!” Dit betekent dat we niet alleen een krachtige IT-oplossing willen leveren, maar ook de juiste relevante bedrijfs- en proceskennis in discrete manufacturing, wholesale en/of de consumer industry meebrengen.

Bedrijfsprocessen & proceskennis

Onze SAP S/4HANA Supply Chain Management experts zijn op zoek naar logistieke uitdagingen waar we energie van krijgen! We volgen trends in de S/4HANA Intelligent Enterprise (Ariba SCC, SAP IPD/PLM, SAP PEO, etc.) op de voet en proberen erop vooruit te lopen, zowel in kennisontwikkeling als in het cursusaanbod. Vakmanschap, gedrevenheid, betrokkenheid en van elkaar leren zit in ons DNA. Het streven naar intelligent operations als kloppend hart van de intelligent enterprise (SAP S/4HANA) is ons doel.

Wil jij vrijblijvend erachter komen hoe jouw toekomst binnen McCoy eruitziet? Neem contact op met Joost.


Bas Gijsbers
Nico Kuiper
Henk Keijzer
Roy Triest
Ruud Duppen
Nick Hurkmans
Roland Slöetjes
Kylian Swinkels
Mark Steijvers
Joost Hardenbol
Nick Coolen
Bart Lommes
Arjen van der Sluijs